طرز تهیه ترشی پیاز قرمز ترد و خوشمزه خانگی مرحله به مرحله

مواد لازم برای پیاز ترشی قرمز ریز

  • پیاز ریز 20 عدد
  • فلفل قرمز 2 عدد
  • سیر 2 حبه
  • نعنا خشک 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری
  • شکر 1/2 قاشق چایخوری
  • سرکه سفید یا قرمز به میزان لازم


طرز تهیه ترشی پیاز ریز و درسته خانگی


مرحله اول: ابتدا پیاز ها را به دقت پوست می کنیم و بعد می شوییم و اجازه می دهیم تا رطوبت اضافی آن خارج شود.


مرحله دوم: تهیه ترشی پیاز
حالا پیاز را به همراه سیر، فلفل قرمز و نعنا خشک داخل شیشه مناسبی ریخته و آماده می کنیم.


مرحله سوم: آماده سازی سرکه
حالا شکر و نمک را به سرکه می افزاییم و روی حرارت می گذاریم تا شکر و نمک حل شوند بعد از روی حرارت برداشته و زمان می دهیم تا کمی خنک شود.


مرحله چهارم: افزودن سرکه
حالا سرکه آماده شده را روی پیاز ها می ریزیم تا جایی که 1 سانتی متر روی پیاز ها را بپوشاند. بعد درب شیشه را محکم می بندیم تا هوا نکشد.


مرحله آخر: نگهداری ترشی پیاز قرمز
حالا ترشی پیاز را در مکانی خنک و به دور از نور به مدت 2 هفته نگهداری می کنیم و بعد از آن داخل یخچال گذاشته و می توانید در کنار غذا های ایرانی سرو کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی پیاز خانگی خوشمزه

  1. برای رنگ ترشی پیاز 1 قاشق غذا خوری پودر لبو به سرکه بیفزایید.
  2. تمامی مواد استفاده شده در ترشی باید کاملا خشک باشند تا باعث کپک زدگی نشوند.
  3. ترشی را باید در ظرف شیشه ای با درب محکم بگذارید تا به هیچ عنوان هوا نکشد.

طرز تهیه خمیر نان روغنی خوشمزه و ساده بدون فر به روش کرمانشاهی اصیل

طرز تهیه ترشی پیاز ریز و درسته خوشمزه و خوشرتگ به روش خانگی

طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی خوشمزه و سنتی با طعم بسیار عالی

پیاز ,ترشی ,مرحله ,روی ,قاشق ,قرمز ,ترشی پیاز ,تهیه ترشی ,قاشق چایخوری ,پیاز ریز ,می کنیم

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Golzar ارز دیجیتال دانلود کتاب pdf مجـلل سقـف دانلود آهنگ جدید ایمان بلک سیک خلاصه حقوق جزای عمومی 2 دکتر اردبیلی بهترین مزه ها وِمکا vahidmyth99 balootitree